Şi-a dat foc la casă şi s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au demarat o anchetă în cazul sinuciderii
Oamenii legii au demarat o anchetă în cazul sinuciderii

Botoşăneanul Viorel Cordăneanu (52 de ani) a fost găsit mort în casă, după ce un vecin a observat că locuinţa lui era în flăcări şi a sunat la Pompieri.

Bărbatul a aruncat combustibil în toate cele trei camere ale apartamentului situat la parterul unui bloc din Griviţa, după care s-a spânzurat cu o sfoară de ţeava de la gaz.
„Putea să arunce tot blocul în aer. Nu este prima dată când face probleme, anul trecut şi-a tăiat venele“, a declarat Ioan Pricopi, vecin. La faţa locului s-a deplasat Poliţia, Ambulanţa şi pompierii.

Consuma des alcool
Când s-a produs nenorocirea, soţia se afla la Bucureşti, la unul din cei patru copii ai lor. Vecinii spun că bărbatul îşi bătea în mod frecvent soţia şi o alunga de acasă.
„Paturile din cele două dormitoare şi sufragerie erau incendiate. În interior a fost găsit cadavrul proprietarului. Efectuăm cercetări şi în funcţie de concluziile medico-legale vom lua măsuri în consecinţă“, a declarat agentul principal Constantin Batcă,  din cadrul Poliţiei Botoşani.


La faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la E.ON, existând pericolul unei explozii. Botoşăneanul era cunoscut de către vecini drept un scandalagiu cu patima alcoolului, iar cunoscuţii spun că, în ultima perioadă, acesta era foarte abătut.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite