Şi-a biciuit soţia până a ucis-o!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)

Bărbatul de 43 de ani din localitatea Durneşti- Botoşani s-a predat astăzi poliţiştilor când şi-a dat seama ce a făcut. El este arestat preventiv.

Viorel Iordăcheanu ( 43 ani) şi-a băut şi minţile după ce a tăiat porcul şi a petrecut până târziu în noapte, spun vecinii care au auzit ţipetele femeii care urla în gura de şarpe la fiecare lovitură de bici primită de la bărbatul ei. 

Nimeni nu ştie de unde a început scandalul. Probleme mai vechi între ei, spun oamenii care susţin că omul obişnuia îşi lovească femeia. De data aceasta loviturile primite i-au fost fatale femeii de 40 de ani. Se pare că agresorul a lovit-o cât a putut şi cu mânerul de alun al biciului până când femeia a intrat în comă. 

Când a obosit, bărbatul s-a dus la culcare. Abia dimineaţă, cînd şi-a găsit nevasta moartă, s-a dus la poliţie să se predea. „ În jurul orei 5 dimineaţa s-a prezentat la postul de poliţiei şi a povestit cum şi-a lovit soţia iar aceasta a murit ulterior", a declarat procuror Aurel Simion, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte şi riscă ani grei de puşcărie.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite