Botoşani: Severin Tcaciuc, cizmar în puşcărie pentru 180 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Severin Tcaciuc, cizmar în puşcărie pentru 180 de lei
Botoşani: Severin Tcaciuc, cizmar în puşcărie pentru 180 de lei

Omul de afaceri sucevean va coase şi repara încălţăminte în celulă alături de hoţi şi escroci.

Încarcerat acum o lună şi jumătate la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani(PMS) după ce a fost extrădat din Austria, Severin Tcaciuc vrea să îşi facă viaţa uşoară la puşcărie. Omul de afaceri sucevean are de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi jumătate pentru evaziune fiscală, ultraj şi o infracţiune la regimul societăţilor comerciale şi vrea să muncească.
Zilele trecute a trimis o cerere conducerii închisorii prin care solicită un loc de muncă deşi are ambele picioare amputate. "Ne-a cerut să îi găsim ceva de muncă ţinând cont şi de starea sănătăţii sale. S-a arătat interesat de cizmărie mai ales că ar putea repara încălţămintea şi în cameră fără să se deplaseze" a spus Iulian Dărângă, purtător de cuvânt PMS Botoşani.
Cererea este analizată de conducerea închisorii iar Severin Tcaciuc va primi un răspuns pînă la sfârşitul sătpămânii. Singurul impediment este lipsa comenzilor şi numărul mare de ,,angajaţi,, Pentru o lună de muncă, Severin Tcaciuc va primi 30% din salariul minim pe economie adică 180 de lei. Dar nici această sumă nu va ajunge lunar în buzunarul lui Tcaciuc. Acesta va primi la sfârşitul lunii doar 60 de lei iar restul după eliberare. Ce viaţă duce Severin Tcaciuc la puşcărie, citiţi mâine în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite