Şefa Inspectoratului Şcolar Botoşani, filmată în timp ce se afla pe litoral cu maşina instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ada Macovei a fost filmată de angajaţii unei televiziuni naţionale în timp ce folosea unul din cele două autoturisme din dotarea instituţiei.

Inspectorul general şcolar, Ada Macovei a fost surprinsă, în concediu, pe litoralul românesc, de către reporterii unei televiziuni centrale, în timp ce se folosea de autoturismul marca Subaru, maşină ce a înnoit parcul auto al instituţiei în 2004.

Întrebată de reporterii TV cu ce scop se află cu maşina în acea zonă, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) a precizat că foloseşte autoturismul în interes de serviciu. Hotelul la care aceasta era cazată nu deţine sala de conferinţă.

Inspectorul şcolar general a explicat că se afla pe litoral şi în interes de serviciu şi aşa se explică faptul că a fost surprinsă cu maşina instituţiei. Aceasta a declarat că a participat la o întâlnire a consiliilor judeţene ale elevilor desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.

IŞJ are în dotare două autoturisme: o maşină marca Skoda Octavia din 2006 şi o alta Subaru, donată în 2004 printr-un program cu privire la învăţământul în mediul rural.

De asemenea, inspectoratul are angajaţi doi şoferi iar potrivit unor surse din cadrul inspectoratului, şefii instituţiei nu au ce căuta la volanul acestor maşini ci doar salariaţii care au fost încadraţi pe posturile de şoferi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite