Alegători înghesuiţi în subsolul unui bloc din cartierul Cişmea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de persoane sunt aşteptate să îşi exprime votul printre conductele de încălzire ale unui bloc din cartierul ANL Cişmea. Până la ora 12.00 prezenţa la secţia din subsol a fost de aproape 20%.

Secţia de votare nr 85 a fost deschisă la subsolului blocului numărul 11, scara A de pe strada Dimitrie Pompeiu din cartierul ANL Cişmea.  În acest loc funcţionează centrala termică a blocului, iar spaţiul este considerat adăpost antiaerian. Aici sunt aşteptaţi să voteze peste 600 de persoane care locuiesc în zona Doboşari, Vâlcele, Tomis, şi Cişmea.

Spaţiul este considerat impropriu de alegătorii care iau la rând subsolurile ca să afle unde este secţia de votare. "Am auzit că secţia este deschisă la subsolul unui bloc din cartier. Habar nu am unde este şi nu mi se pare firesc să votez printre conducte", a declarat Neculai Luca, alegător.

Autorităţile se apără şi spun că nu au găsit o locaţie adecvată pentru deschiderea unei secţii de votare pentru locuitorii din cartierul ANL Cişmea situat la patru kilometri de centrul oraşului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite