Botoşani: Gripa porcină închide un liceu din Săveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase elevi de la Liceul,, Dr. Mihai Ciucă,, au fost contaminaţi cu virusului AH1H1. Şcoala a fost închisă în această seară pentru  o săptămână.

Citeşte şi:
Seminarul Teologic Dorohoi închis de gripa porcină!

Măsura suspendării cursurilor la Liceul,, Dr. Mihai Ciucă,, din Săveni a fost luată prin decizia Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani,, S-a luat această măsură după ce Institutul Cantacuzino a fost confirmat boala la un număr de şase elevi de la această unitate şcolară,, a declarat dr. Gheorghe Apetroaie, director adjunct Direcţia de Sănătate Publică Botoşani.

Elevii vor fi internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Botoşani, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine.
Tot mâine va avea loc şi prima dezinfecţie a claselor. Liceul,, Dr. Mihai Ciucă,, Săveni rămâne închis timp de o săptămână.
Săptămâna trecută, Seminarul teologic din Dorohoi a fost închis după ce şase elevi şi un prefesor au fost contaminaţi cu virusul AH1N1.

La această oră, numărul bolnavilor se ridică la 63 de persoane. Mai bine de jumătate dintre aceştia sunt elevi, profesori şi cadre medicale.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite