Botoşani: Şase jucători noi la reunirea lotului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Şase jucători noi la reunirea lotului (GALERIE FOTO)
Botoşani: Şase jucători noi la reunirea lotului (GALERIE FOTO)

La reunirea lotului echipei FC Botoşani au fost prezenţi 26 de jucători printre care s-au numărat şi şase fotbalişti noi veniţi de la grupări din eşaloanele doi şi trei.

Conducerea tehnică a FC Botoşani testează în aceste zile, şase jucători veniţi de la Integaz Bucureşti, Rocar, Brăneşti şi Aerostar. Aceştia s-au prezentat la reunirea lotului urmând să se pregătească sub comanda lui Ştefan Apostol până la finele săptămânii.

„Am încercat în primul rând să acoperim posturile deficitare. L-am adus portarul Florin Adam de la Alexandria, pe Ion Alexandru Marin de la Rocar şi Răzvan Alecu de la Intergaz, ambii fundaşi. De asemenea a mai venit Alexandrescu, un mijlocaş de la Intergaz, Măgureanu un vârf de la Brăneşti şi Ionuţ Ţabără de la Aerostar, fundaş central”, a afirmat Ioan Sălăvăstru, preşedintele delegat al FC Botoşani.

În plus, acesta a mai precizat că gruparea botoşăneană mai este în discuţii pentru aducerea a doi jucători de la Poli Iaşi. 

„Suntem în discuţii cu Novac, jucător al echipei Poli Iaşi. Este un mijlocaş ofensiv, de ultimă pasă pe care încercăm să îl aducem la Botoşani. Mai suntem în tratative pentru a-l aduce pe Marc, al treilea portar al Politehnicii Iaşi deoarece avem nevoie de un portar de echilibru pentru că e posibil ca Prisacă să nu mai facă parte din lot”, a adăugat oficialul botoşănean.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite