START VOT! Timp de două săptămâni poţi alege profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşaniul se mândreşte cu dascălii săi
Botoşaniul se mândreşte cu dascălii săi

S-a dat start vot în campania derulată de cotidianul „Adevărul", iar cititorii pot vota favoriţii pe site-ul local al cotidianului.

 Începând de pe 11 ianuarie, timp de două săptămâni, puteţi vota pe pagina botosani.adevarul.ro profesorul pe care îl apreciaţi. La finalul celor două săptămâni, botoşănenii vor putea afla poveştile finaliştilor. Până acum, preferinţele cititorilor botoşăneni s-au îndreptat atât spre dascălii de la colegiile şi liceele de prestigiu, cât şi către cei de la şcolile din mediul rural.

Citeşte şi: Dascălii nominalizaţi în campania „Profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte“

Cei care şi-au nominalizat dascălii favoriţi au ţinut cont de o serie de criterii. Astfel, reputaţia şi integritatea a fost primul dintre acestea. Botoşănenii au trrebut să ţină cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local în special în relaţia cu elevii. CV-ul dascălului nu a fost nici el neglijat. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus au reprezentat criterii de departajare pentru dascălii nominalizaţi.

De asemeni, inovaţia şi cercetarea reprezintă un alt criteriu pe care cei care au făcut nominalizările au trebuit să se bazeze. Astfel, dacă dascălul a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în comisii de cercetare sau a contribuit la proiecte prin care a reuşit să doteze şcoala cu logistică performantă, înseamnă că merită nominalizat.

CAMPANIE Ultima zi în care se mai pot face nominalizări pentru topul „Profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte“

După cele două săptămâni în care botoşănenii îşi vor putea vota favoriţii, cotidianul „Adevărul" va publica poveştile de viaţă ale primilor cinci finalişti. Aceştia vor fi desemnaţi în urma unei medii aritmetice a clasamentului făcut de cititori, juriul de specialitate şi de către redacţia „Adevărul".

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite