Botoşani: Start în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Start în Cupa României
Botoşani: Start în Cupa României

FC Botoşani va debuta mâine în noua ediţie a Cupei României la fotbal, urmând să întâlnească în deplasare formaţia Rapid CFR Suceava.

După un start ratat de campionat, FC Botoşani are şansa de a obţine un rezultat favorabil în Cupa României unde va întâlni echipa de liga a III-a Rapid CFR Suceava. Aparent FC Botoşani porneşte favorită dar meciul nu va unul uşor ţinând cont de forma slabă prin care trece formaţia locală.

De altfel, FC Botoşani a pierdut jocul amical disputat în urmă cu opt zile, contra echipei Rapid CFR Suceava, scor 0-1. Dacă în campionat FC Botoşani se gândeşte la  evitarea retrogradării în schimb în Cupa României, oficialii grupării locale au decis că obiectivul va fi calificarea în 16-imile competiţiei.

"Vrem să aducem din nou o echipă de liga I la Botoşani. Petru asta trebuie să trecem prima dată de Rapid CFR Suceava. După parcursul bun din ediţia trecută a Cupei României acum ar fi păcat să nu acordăm o atenţie specială acestei competiţii", a spus Cornel Şfaiţer, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani.    

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite