Botoşani: Turul ciclist al României ar putea ocoli municipiul Dorohoi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegaţie a Federaţiei Române de Ciclism va inspecta municipiul Dorohoi pentru a vedea dacă drumul se prezintă în condiţii bune.

Federaţia Română de Ciclism ia în calcul modificarea traseului în judeţul Botoşani din cauza drumurilor impracticabile. Gavrilă Vasilescu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Ciclism a precizat că cea mai mare problemă este la intrarea în municipiul Dorohoi. „Ştiu că sunt probleme la Dorohoi şi de aceea mâine o delegaţie a Federaţiei Române de Ciclism va merge să inspecteze zona pentru că nu ne putem permite să riscăm. Dacă lucrurile nu sunt în regulă, vom fi nevoiţi să facem o modificare de traseu chiar dacă nu este ceva normal. De asemenea, ştiu că şi la Frumuşica mai erau probleme nerezolvate”, a spus Gavrilă Vasilescu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Ciclism.

Lucrările au început astăzi

Deşi se ştia de câteva luni că Turul Ciclist al României va trece prin municipiul Dorohoi lucrările de asfaltare au început abia astăzi. Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi susţine că până mâine după amiază problemele vor fi rezolvate. „Astăzi am început să reparăm drumul de la intrarea în municipiul Dorohoi. Acolo au fost nişte lucrări de schimbare a unor conducte. Au existat nişte probleme dar până la urmă acestea vor fi rezolvate. Până mâine după amiază turnăm 40 de tone de asfalt şi astfel pe un sens se va circula în condiţii bune. Este un eveniment foarte rar şi ar fi păcat să nu profităm”, a precizat Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Botoşaniul ar putea fi scos din turul ciclist

Dacă va fi nevoie de modificarea traseului, judeţul Botoşani riscă să nu mai fie înclus şi anul viitor în circuit. „Botoşaniul dacă nu îşi va rezolva aceste probleme riscă să piardă de anul viitor turul”, a mai spus Gavrilă Vasilescu.

">Caravana Turului Ciclist al României

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite