Botoşani: Cornel Şfaiţer: "Vrem un parcurs bun în Cupa României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cornel Şfaiţer: "Vrem un parcurs bun în Cupa României"
Botoşani: Cornel Şfaiţer: "Vrem un parcurs bun în Cupa României"

Conducerea clubului FC Botoşani a impus drept obiectiv staff-ului tehnic şi jucătorilor să ajungă în 16-imile Cupei României.

Dacă în campionat FC Botoşani are obiectiv evitarea retrogradării în schimb în Cupa României se doreşte aducerea pe Municipal a unei echipe din primul eşalon al fotbalului românesc. Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer susţine că după parcursul bun din ediţia trecută a Cupei României se doreşte reeditarea performaţei şi în această toamnă.

"Vrem ca şi în acest an să aducem o echipă de Liga I la Botoşani. Cupa României este o şansă de a aduce la Botoşani o echipă de top din fotbalul românesc şi trebuie să profităm. Am discutat cu jucătorii şi antrenorii şi cred că au înţeles câît de important este un parcurs bun în Cupa României", a spus Cornel Şfaiţer. În ediţia trecută a Cupei României FC Botoşani a eliminat la loviturile de la 11 metri fosta divizionară A Gloria Buzău după care a pierdut în optimi în faţa echipei Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite