Botoşani: 5.500 de bilete la meciul România - Ins. Feroe au fost epuizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: 5.500 de bilete la meciul România - Ins. Feroe au fost epuizate
Botoşani: 5.500 de bilete la meciul România - Ins. Feroe au fost epuizate

Botoşănenii care doresc să vadă meciul de tineret România - Insulele Feroe trebuie să se grăbească şi să-şi cumpere bilete. Organizatorii spun că au mai rămas doar 2500 de bilete pentru acest joc din cele 8.000 puse în vânzare marţi.  

În doar trei zile botoşănenii au cumpărat peste 5.500 de bilete la meciul naţionalei de tineret programat să se dispute marţi începând cu ora 14.00 pe stadionul Municipal. Botoşănenii au vrut să fie siguri că vor avea acces în stadion la acest meci şi au preferat să-şi cumpere bilete din timp.

"După cum s-au vândut biletele în primele trei zile consider că cel târziu sâmbătă la prânz acestea se vor epuiza. Doar din vânzarea biletelor se vede interesul pentru echipa naţională. Botoşănenii îşi doresc astfel de evenimente şi sunt convins că marţi stadionul va fi plin cu mai mult de o oră înaintea meciului. Fac un apel la suporteri să vină cu cel puţin o oră înaintea meciului pentru a nu probleme în ceea ce priveşte accesul în stadion", a spus Ovidiu Lezeriuc, administratorul stadionului Municipal. 

"Am pregătit atât suporterilor cât şi echipei naţionale o serie de surprize. Menţionez doar de cele 3500 de cartonaşe tricolore şi cele 3000 de steguleţe care vor fi pe scaune. De asemenea vom mai avea un mesh de dimensiuni uriaşe", a adăugat Ovidiu Lezeriu.

Naţionala ajunge mâine seară în Botoşani

Echipa naţională de tineret a României va ajunge în Botoşani mâine la ora 19.00 urmând ca sâmbătă dimineaţă să efectueze o scurtă şedinţă de pregătire pe stadionul Municipal. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani  susţine că delegaţia României va veni cu un avion până la Suceava de unde va fi preluată de un autocar.

„Echipa naţională va ajunge la Botoşani vineri seară la ora 19.00 şi va fi cazată la Hotelul Maria. Sâmbătă va avea un antrenament la ora 16.30 pe stadionul Municipal, după care duminică va avea un antrenament de la ora 11.00 pe stadionul Victoria”, a spus Cornel Şfaiţer.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite