FOTO Rochii pentru viitoarele mirese la Târgul de nunţi de la Casa Sindicatelor Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
targ de nunti
targ de nunti

Tinerii botoşăneni care vor să îşi pună pirostriile anul acesta, dar şi cei care vor să vadă care mai este trendul în materie de nunţi sunt aşteptaţi la Casa Sindicatelor. Aici, o manifestare în premieră, „Târgul de nunţi", şi-a deschis porţile cu o paletă largă de produse.

Reprezentanţii firmelor de profil din oraş oferă la standurile amplasate în incintacasei Sindicatelor din municipiu de la acul de cravată, până la meniul pentru invitaţi, toată gama de accesorii care fac un eveniment unic şi de neuitat.


targ de nunti

„Perioada aceasta au fost multe târguri în ţară, iar furnizorii noştri plecau în alte judeţe să-şi expună produsele, de la florării, rochii de mireasă şi altele pentru nuntă. La noi nu prea erau băgaţi în seamă, părerea mea. Am ales să promovez totul în astfel de condiţii pentru că nunta este un eveniment unic în viaţă, dacă avem noroc, şi trebuia făcut. Era ceva ce toată lumea aştepta la Botoşani. Am refuzat firme din alte judeţe pentru că i-am vrut pe toţi de la noi din judeţ, dar şi din lipsă de spaţiu. Cu toate acestea avem 26 de standuri şi fiecare a făcut un colţişor de rai pentru fiecare. Următoarea ediţie va fi organizată într-o locaţie mai mare", a declarat Mădălina Băltoi, organizator. Târgul se desfăşoară în perioada 9-10-11 martie.


Viitoarele şoferiţe au primit flori de 8 Martie de la prefectul Botoşaniului

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite