Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: 16,16% dintre candidaţi au fost admişi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 220 din cei peste 1400 de absolvenţi de liceu care au susţinut bacalaureatul de toamnă au fost admişi. Procentul de promovabilitate de 16,16% clasează judeţul Botoşani printre ultimele din ţară.

Vezi aici nota luată la contestaţii!

Notele finale obţinute de candidaţi!

Doar 48 de note au fost mărite în urma contestaţiilor.  13 candidaţi s-au ales cu note mai mici.

Notele obţinute pe specializări şi licee!

Din cele 152 de contestaţii depuse după afişarea notele  doar 61 au fost admise. 48 de candidaţi s-au ales cu noate mărite, iar altor 13 li s-a micşorat nota. 47 de contestaţii au fost admise la limba română, doar 7 din cele 30 la matematică , 3 din 13 la biologie, 1 din trei la chimie şi una in şase la greorgrafie.

17 teze notate sub cinci după afişarea rezultatelor contestaţiilor de toamnă. Dintre acestea, cinci au primit nota ub cinci după recorectare.Rezultatele obţinute în urma recorectării tezelor nu înseamnă că absolvenţii au luat Bac-ul de toamnă, susţin inspectorii şcolari care vor prezenta în cursul zilei de mâine rezultatele finale ale celei de a doua sesiuni a examenului.

 Vezi aici dacă ai promovat examenul: Lista notelor!

ora 15.00

Promovabilitate de 100% au înregistrat candidaţii care au susţinut examenul la filozofie, informatică şi logică. Un procent mare au obţinut şi candidaţii care aiu dat examen la istorie. 99% dintre ei au fost admişi. În top vine economia cu o promovabilitate de 90% şi geografia cu 83%.

La polul opus, cele mai slabe note au obţinut cei care au dat examen la fizică. La această probă, procentul de promovabilitate este de 22,41%.
Doar 38% dintre cei care au dat examen la chimie au fost admişi. Mai puţin de jumătate au fost admişi la matematcă iar la limbă română doar 61% au luat de trecere.

ora 120.00

Cele mai mici note s-au obţinut la ultima probă a examenului. Candidaţii  s-au făcut de râs la fizică, biologie şi chimie. Slab pregătiţi au fost candidaţii care au susţinut şi examenul la limba română. Inspectoratul Şcolar Botoşani va publica listele în scurt timp. După amiază, candidaţii vor putea să depună contestaţii.

1379 de candidaţi s-au înscris la cea de a doua sesiune a vabacalureatului dar numai 1027 au avut curajul să susţină examenul.352 au absentat iar alţi doi au fost eliminaţi din concurs. Procentul de promovabilitate este 16,16%. Doar 166 de elevi sunt admişi.

Bac-ul din vară a înregistrată o rată de promovabilitate de 58,27% , după finalizarea contestaţiilor. Rămâi cu Adevărul pentru a afla procentul din toamnă.

Citeşte:

Jumătate dintre candidaţii la BAC au nu s-au prezentat la ultima probă

Doi candidaţi au fost scoşi din examenul de limbă română iar 139 au absentat

Matematica i-a pus pe fugă pe absolvenţii de liceu

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite