Revoltător: câinii capturaţi de hingheri sunt lăsaţi să moară de foame în padocurile primăriei (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit asociaţiei de proteţie a animalelor ADOR Botoşani, câinii capturaţi de primărie stau flămanzi de cel puţin două săptămâni.

Reprezentanţii asociaţiei susţin că şi paznicii de la padocuri au confirmat că nimeni nu le-a adus de mâncare animalelor ţinute în captivitate în cuştile de la marginea oraşului.

image

"Pur si simplu câinii aceia sunt doar un sac de oase şi nu se mai ţin pe picioare. Au fost aduşi de pe străzi sănatoşi, vioi. Acum sunt muribunzi. Puii sunt puşi într-o boxă a morţii. Acolo există virusul parvovirozei canine, virus care nu dispare decât după minim 6 luni si este rezistent la dezinfectante uzuale. Ajunşi acolo micuţii mor în maxim o săptămană prin diaree, voma şi deshidratare. Nu li se dă mâncare deloc, la ce bun, daca tot vor muri!", arată ADOR într-un comunicat de presă  

image

De mai bine de o luna celor de la ADOR li s-a interzis expres accesul la padocurile primăriei.  Membrii asociaţiei nu mai au dreptul să intre în incinta padocurilor sub nici un motiv, deşi există lege care ne permite accesul la orice activităţi desfăşurate de asociaţiile de protecţia animalelor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite