Revizie generală la Nova Apaserv. Vezi ce localităţi nu vor avea apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşănenii sunt rugaţi să-şi facă rezerve de apă
Botoşănenii sunt rugaţi să-şi facă rezerve de apă

Manevrele de oprire în noaptea 3/4 noiembrie, începând cu ora 24.00, iar manevrele de repunere în funcțiune a sistemului vor începe sâmbătă, 5 noiembrie, ora 12.00.

Lipsa apei va afecta localitățile alimentate din sistemul de alimentare Siret, respectiv Bucecea, Dorohoi, Botoșani, Flămânzi, precum și toate localitățile limitrofe.

În această perioadă au fost programate lucrări de anvergură în stația de tratare Cătămărăști, precum și la conducta de aducțiune Leorda- Botoșani cu diametrul de 1200mm. Totodată se vor executa lucrări de revizii și reparații la rețeaua publică a municipiului Botoșani, care au fost amânate anterior tocmai pentru evitarea sistării furnizării apei în mod repetat și la intervale scurte de timp, cu afectarea unui număr mare de utilizatori.

„ Facem un apel către utilizatorii noștri să dea dovadă de înțelegere subliniind că această acțiune va duce în final la îmbunătățirea serviciului de furnizare apă, mulțumindu-le totodată și asigurându-i că vom depune toate eforturile pentru reducerea la minim a disconfortului creat", a precizat directorul general Maricel Georgescu, din cadrul Nova Apaserv.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite