Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei : Demitere anulată de instanţă. Fostul manager al Spitalului de Copii a câştigat prima confruntare cu Ministerul Sănătăţii.

După ce săptămâna trecută Livia Mihalache a obţinut la Curtea de Apel Suceava suspendarea ordinului de demitere emis de ministrul Sănătăţii, luni, la aceeaşi instanţă a câştigat şi procesul privind anularea actului. Contactată telefonic, Livia Mihalache a refuzat să comenteze sentinţa, declarând că aşteaptă comunicarea oficială a instanţei. Verdictul este aşteptat şi de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, aceştia urmând să decidă apoi dacă îl vor contesta. "Am avut discuţii şi cu alţi colegi din ţară pe baza aceluiaşi subiect. Demiterile au fost făcute fără a se respecta paşii legali şi de aceea toţi managerii demişi au avut câştig de cauză. Mai ales în cazul doamnei doctor, care era şi în concediu medical în acea perioadă", a declarat un reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

Detalii în Monitorul de Botoşani

Protest salarial la Primarie

Aproape 20 de botosaneni, angajati pe perioada determinata la munci edilitare, au protestat, ieri, la sediul Primariei Botosani, nemultumiti ca nu si-au primit drepturile banesti pe ultimele doua luni de munca.

Oamenii se plang ca de mai bine de o luna sunt purtati pe drumuri de la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca la Primaria Botosani si invers, insa fara sa primeasca altceva decat promisiuni. Oamenii se plang ca au o situatie si asa precara acasa si ca au ramas cu datoriile la utilitati si la banci in urma, prin neprimirea la timp a salariului si asa mic. Ei cred ca nu vor avea ce pune pe masa nici de sarbatori. Oamenii ii acuza pe reprezentantii Primariei ca inainte de alegeri le-au fost promisi banii, daca vor vota cu Basescu.

Amănunte în Evenimentul de Botoşani

Măsuri speciale luate in vederea exploatării in siguranţă a infrastructurii de gospodărire a apelor pe timp friguros

Direcţia Apelor Prut a luat măsuri speciale in această perioadă, din necesitatea exploatării in siguranţă a infrastructurii de gospodărire a apelor pe timp friguros. In acumulările Negreni din judeţul Botoşani, Pircovaci, Hălceni, Tansa şi Tungujei din judeţul Iaşi, Soleşti, Puşcaşi, Ripa Albastră, Cuibul Vulturilor şi Căzăneşti din judeţul Vaslui sunt asigurate volumele necesare pentru alimentarea cu apă a localităţilor Vaslui, Birlad, Negreşti, Săveni, Belceşti şi Ţibăneşti.

Mai multe citiţi pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite