Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei: Controale inopinate la vînzarea brazilor. Comercianţii de brazi vor avea parte de o serie de controale în perioada imediat următoare, în vederea depistării cazurilor în care aceşti copaci sunt vînduţi în mod ilegal.

Verificările vor fi efectuate de către angajaţii Direcţiei Silvice în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Vom verifica acei brazi care nu sunt crotaliaţi, adică nu au un afişaj care să ateste autorizaţia acestora, în cazul în care vom depista brazi comercializaţi fără acte, aceştia vor fi confiscaţi, anul trecut de exemplu, am confiscat circa 150 de brazi şi molizi, nu este o cantitate semnificativă aşa cum se întîmpla în urmă cu 5 ani de exemplu cînd se confisca şi cîte 1.000 de brazi pe piaţa neagră", a declarat Gabriel Amitrului, director Direcţia Silvică Botoşani.

Amănunte pe martorincomod.ro

Pierderile la apa, inghitite pe ascuns de abonati

Din primavara, facturarea apei se va face la limita de proprietate, adica in functie de ceea ce indica contorul amplasat in subsolurile scarilor de bloc. Botosanenii se vor trezi in situatia in care, pur si simplu, trebuie sa accepte noul contract incheiat cu operatorul de apa.

Pe site-ul Consiliului Judetean a fost postata forma documentului, care s-a aflat in dezbatere publica o luna de zile, adica intre 12 noiembrie si 11 decembrie. Oficial, pe 9 decembrie s-ar fi organizat si o sedinta publica pe aceasta tema, de la care, culmea, au lipsit tocmai conducerea CJ, managerul Apa Grup, reprezentanti ai societatii civile, adica exact cei direct implicati. Totodata, nu au fost depuse sugestii si nu au aparut modificari in ceea ce priveste forma initiala in care regulamentul a fost postat pe site-ul CJ.

Mai multe citiţi în Eevenimentul de Botosani

O societatea de binefacere din Germania a trimis materiale dezinfectante pentru spitalele din Botosani

O societatea de binefacere din Germania a trimis materiale dezinfectante pentru spitalele din Botosani. Asociatia "El ramane credincios", patronata de cetateanul german Lutz Noack, doreste sa mai ajute spitalele din Botosani cu aparatura medicala, instrumentar pentru chirurgie, paturi, lenjerie, mobilier medical.

Detalii pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite