Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare
Ziare

Cele mai importante titluri ale zilei.

Concediul fara plata a bagat educatia in ceata 

Conducerile unitatilor scolare nu stiu cum vor plati cadrele didactice pentru luna noiembrie. Majoritatea unitatilor scolare au aplicat prevederile Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI), respectiv au luat liber pe 30 noiembrie si au programat celelalte zile pentru perioada 14-18 decembrie. In aceasta situatie, elevii botosaneni vor intra in vacanta pe 11 decembrie, dupa ultima ora de curs.

Titrează Evenimentul de Botoşani

 Explozie de viroze respiratorii 

Aproape 5.000 de botosaneni au viroze respiratorii, potrivit raportului prezentat ieri de Directia de Sanatate Publica. Alti 1.100 de botosaneni au fost diagnosticati cu pneumonie si tot saptamana aceasta au fost inregistrate 69 de cazuri de gripa noua.

Mai multe detalii în Eevenimentul de Botoşani

Angajatii Laboratorului de Analize vor sa dea in judecata Spitalul Judetean

Angajatii Laboratorului de Analize Medicale sunt decisi sa dea in judecata conducerea Spitalului Judetean, daca aceasta va continua procedura privind externalizarea acestui serviciu.

Citiţi articolul complet pe www.botosaninews.ro

Peste 30.000 de botoşăneni şi-au primit subvenţiile europene

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură(APIA) a plătit pînă în prezent aproape 30 de milioane de lei, sumă ce reprezintă un avans de 70% din suma aprobată a se acorda beneficiarilor schemei de plată unică pe suprafaţă(SAPS).

Citiţi mai departe pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite