Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale
Ziare locale

Cele mai importante ştiri ale zilei

Scăpaţi ca prin minune dintr-un accident grav

Şoferii şi pasagerii a două maşini care au fost grav avariate ieri într-o curbă în Horlăceni au scăpat ca prin minune fără nicio zgârietură. Accidentul a avut loc la intrare în Horlăceni, în timp ce Ion B. de 29 de ani şi soţia mergeau la Suceava cu un Volkswagen. Poliţiştii spun că, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile unui carosabil umed, maşina tânărului a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a acroşat violent din lateral o camionetă Dacia.

Citiţi articolul complet în Monitorul de Botoşani

Razboiul salariilor nesimtite la municipiu

Oamenii care iau bani mulţi pe muncă puţină, atât din Primarie, cât şi instituţiile subordonate Consiliului Local, sunt puşi pe lista neagră. Mulţi din aceştia, în special persoane cu funcţii de conducere, dar nu numai, primesc salarii uriaşe fără prea mult efort.  Acest lucru a început să fie din ce în ce mai vizibil şi să irite până şi pe Executivul Primăriei. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat ca va propune, de anul viitor, redimensionarea schemelor de personal în cadrul societăţilor subordonate Consiliului Local, dar şi „trecerea pe liber" a unor angajaţi din cadrul aparatului propriu al Primăriei Botoşani.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Conducerea Spitalului Judeţean vrea ca medicii din Policlinică să încheie separt contracet cu CJAS

Conducerea Spitalului Judeţean va trimite scrisori către toţi medicii care lucrează în Ambulatoriu pentru ca aceştia să intre în contract separat cu Casa Judeţeană de Asigurari de Sănatate, începând cu luna ianuarie. Practic, această externalizare a ambulatoriului este paguboasă şi cheltuie mai mult pe salarii.

Amănunte pe www.martoricomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite