Revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ziarele locale
ziarele locale

Cele mai importante ştiri ale zilei

11.000 de voturi de la turişti

Cele 78 de secţii de votare speciale înfiinţate în judeţul Botoşani au strâns nici mai mult, nici mai puţin de 10.925 de voturi.. Cel puţin teoretic aceasta înseamnă că judeţul a fost tranzitat de atâţia oameni în ziua alegerilor. Mai mai mulţi votanţi în secţia specială s-au înregistrat în municipiul Botoşani, unde 855 de cetăţeni cu domiciliul în altă parte au stat la coadă şi 30 de minute pentru a vota.

Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Pensionar MApN ocolit de lege

O parte dintre pensionarii angajaţi la stat vor fi obligaţi ca, de pe data de 9 decembrie 2009, să renunţe la pensie sau la salariul brut care depăşeşte suma de 1.693 de lei. Una dintre persoanele vizate de această lege este şi Alexandru Colbu, şef serviciu juridic din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Fostul angajat în cadrul MApN pare însă să fie ocolit de această lege întrucât nu se încadrează în măsurile prevăzute de actul normative.

Amănunte pe www.martoricomod.ro

Mii de ţigarete "de lux" confiscate la Dorohoi

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit 16.400 de ţigarete acunse in bagajele unor cetăţeni romani sau moldoveni. Ţigările erau destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la aproximativ 3.300 lei. Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în localitatea Rogojeşti, două autoturisme care se deplasau dinspre Siret spre Mihăileni. În autovehicule se aflau Ovidiu D., cetăţean roman in virstă de 21 de ani, domiciliat in Dorohoi, judeţul Botoşani, şi Ioan S., de 26 de ani, domiciliat in localitatea Cindeşti, judeţul Botoşani. În bagajele celor doi au fost găsite 7.000 ţigarete.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite