Botoşani: Revista presei locale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale!
Botoşani: Revista presei locale!

Cele mai importante titluri ale zilei

Comisia Europeană va decide dacă Termica scapă de datorii 


Cert este că Termica SA Botoşani este una dintre companiile cu capital de stat care va beneficia de oferta de vară a Guvernului de ştergere a datoriilor către bugetul de stat. Doar că Hotărârea de Guvern care se aşteaptă astăzi va fi trimisă spre aprobare Comisiei Europene.
Titrează Evenimentul de Botoşani

Şefa CAS a dispus control la reţetele bolnavilor de cancer 


Corpul de control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate verifică modul cum au fost cheltuiţi banii alocaţi pe tratamentul bolnavilor de cancer. Rodica Huţuleac, preşedinta CJAS, a declarat că la nivelul judeţului Botoşani consumul mediu pe pacient a depăşit consumul mediu pe pacient la nivel naţional, motiv pentru care se vor face verificări ca să se vadă ce a dus la acest consum.
Citeşte articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Servicii medicale nedecontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în ţări europene


Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate a invalidat mai multe servicii medicale de care au beneficiat botoşănenii în ţările Uniunii Europene. În urma verificărilor făcute de instituţia de asigurări s-a constatat că beneficiarii erau neasiguraţi.
Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

127 de absolvenţi de liceu vor susţine examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă


127 de absolvenţi de liceu vor susţine examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă. În această sesiune va exista doar un singur centru de examen, la Colegiul Naţional "A.T.Laurian" şi un centru de evaluare. Printre cei înscrişi la sesiunea de toamnă a bacalaureatului se numără şi elevi de clasa XII-a care urmează să susţină corigenţele.
Citiţi textul complet pe www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite