Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei.

Indicatoare avertizoare pentru proprietarii de câini 

Cu asta îşi va începe Primăria campania de disciplinare a proprietarilor de câini. Pentru a-i învăţa pe botoşănenii care îşi scot câinii la plimbare să respecte noile prevederi pentru păstrarea curăţeniei municipiului, la început vor fi doar avertismente. Mai exact, luna septembrie va fi o lună de acomodare cu noul regulament, după care se va trece la amenzi.
Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Apa Grup vrea să sisteze furnizarea apei către Termica 

SC Apa Grup SA vrea să sisteze furnizarea apei către societatea de termoficare din cauza unor datorii pe care le are de recuperat de la Termica SA. Cei doi operatori unici pe piaţa locală s-au judecat, până la începutul acestei luni, Termica nerecunoscând decât o parte din penalizările impuse de Apa Grup.
Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Începe sesiunea de toamnă a BAC-ului 

Elevii care nu s-au prezentat sau nu au promovat sesiunea din iunie a examenului de bacalaureat mai au o şansă. Luni, 17 august, începe sesiunea de toamnă a examenului de maturitate, pentru care s-au înscris peste 130 de candidaţi. În această sesiune vor susţine examenul şi 12 elevi care au promovat corigenţele, precum şi 11 candidaţi din seriile anterioare, ce au absolvit profile care acum nu se mai găsesc în aria curiculară şi sunt necesare asimilările.
Mai multe detalii pe www.jurnaluldebotosani.ro

Ministrul Culturii, Teodor Paleologu a vizitat muzeul lui George Enescu din Dorohoi

Vizită neaşteptată sâmbătă la Muzeul Memorial "George Enescu" din Dorohoi. În jurul orei 17.30, în clădirea muzeului şi-a făcut apariţia nimeni altul decât ministrul culturii Teodor Paleologu. Acesta, însoţit de consilierii săi personali şi primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu au vizitat clădirea muzeului. Surse din cadrul instituţiei ne-au declarat că ministrul a ţinut foarte mult să viziteze muzeul dedicat lui George Enescu de la Dorohoi în apropierea celei de-a XIX-a ediţii a festivalului "George Enescu" care se va desfăşura în perioada 30 august-26 septembrie la Bucureşti.
Citeţi mai departe pe www.botosaninews.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite