Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Spargere la locuinţa şefului de la maxi-taxi: Hoţii au furat o sticlă cu whisky şi au „ratat” 100.000


Vila omului de afaceri Dumitru Bălan, patronul societăţii Microbuzul, cea care asigură transportul cu maxi-taxi în municipiul Botoşani, a fost spartă de hoţi luni la amiază. Păgubitul s-a declarat „nemulţumit” de gradul de inteligenţă al hoţilor, spunând că aceştia n-au reuşit decât să-i fure şi să-i bea băuturile alcoolice din casă, fără a se atinge de o suma mare de bani aflată într-un seif din imobil.


Mai multe detalii pewww.evenimentuldebotosani.ro



 Ada Macovei, ciuruită de acuzaţiile directorului de la Ghica


Ofensată de acuzaţiile aduse de Gheorghe Roman, profesor de biologie, Daniela Azoicăi, directorul unităţii şcolare din Dorohoi, şi-a expus ieri punctul de vedere în cadrul unei conferinţe de presă, de această dată aruncând cu acuzaţii la adresa inspectorului şcolar general. De cealalta parte, Macovei susţine ca misiunea unui director este aceea de a favoriza dezvoltarea unui climat prielnic desfăşurării procesului educaţional şi nu drumurile la tribunal.


articol complet pe www.evenimentuldebotosani.ro


Paradoxul angajărilor de la “Mavromati”


Paradox la Spitalul Judeţean „Mavromati”. Deşi numărul de paturi din Spitalul Judeţean a scăzut de la 1.200 la 700, din anul 2001, personalul sanitar, în loc să scadă proporţional, dimpotrivă, s-a dublat. Astfel, unitatea spitalicească se îndoaie sub povara salariilor, acestea reprezentând 80% din bugetul spitalului. 20% mai rămân pentru medicamente şi achiziţii de aparatură.


Mai multe informaţii pe www.jurnaluldebotosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite