Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Autocar răsturnat de un botoşănean în Ungaria


Un botoşănean aflat într-un autocar Atlassib care se întorcea din Spania a fost cât pe ce să genereze o adevărată tragedie în apropiere de Szeged (Ungaria). Potrivit poliţiştilor maghiari, din cauze încă neclarificate, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, s-a ridicat brusc de pe scaun şi a tras de volan. Şoferul a încercat să păstreze autocarul pe partea carosabilă, însă autovehiculul a ajuns pe banda de refugiu, unde s-a ciocnit cu o camionetă şi s-a răsturnat pe partea dreaptă.

Călătorii au ieşit pe unde au apucat - unii pe ieşirile de urgenţă, alţii prin geamurile sparte. În urma accidentului, 12 călători au fost răniţi, patru dintre ei fiind în stare gravă. După ce au primit îngrijiri medicale, cei care puteau fi transportaţi fără asistenţă de specialitate au fost preluaţi de un alt autocar Atlassib şi aduşi în ţară.
Mai multe amănunte , în Monitorul de Botoşani

Contract individual de muncă desfăcut abuziv de directorul de la Ghica

În ultimul timp, unitatea şcolară dorohoiană este scena scandalurilor nesfârşite dintre Daniela Azoicăi, directorul unităţii, cadre didactice şi Inspectoratul Şcolar Judeţean. Starea conflictuala se pare că este departe de a se finaliza, având in vedere că deciziile luate de Azoicăi sfidează până şi conducerea Ministerului Educaţiei. Un profesor care predă biologia a primit decizia de desfacere a contractului individual de muncă, motivaţia directorului fiind restrângerea totală a unei catedre de biologie.

Amănunte în Evenimentul de Botoşani

Anunţ umanitar: Salvaţi viaţa unui copil de 4 ani!


Din dorinţa de a fi solidari facem un apel la dumneavostră, prin care vă rugăm şi ne dorim sa fiţi alaturi de familia Surugiu din Dorohoi,  a cărei copil trebuie să urmeze tratamente şi terapii de recuperare care pot fi făcute doar în clinici din Ungaria şi din Turcia pentru a da rezultate pozitive în dezvoltarea copilului.

Ne referim aici la fetiţa familiei Surugiu, pe nume Adina, în virsta de doar 4 ani şi 11 luni care a fost diagnosticată cu PARALIZIE CEREBRALĂ, ceea ce inseamnă o complexitate de boli:
 Citiţi mai multe pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite