Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei


Elevi şcoliţi de profesori cu tulburări psihice

Sute de profesori din judeţul Botoşani suferă de afecţiuni psihice şi etilism cronic, precum şi schizofrenie, susţine Ada Macovei, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean. Aceasta a spus că problema o reprezintă avizele de „apt de muncă” eliberate la normă de medicii botoşăneni.


Articol complet pe www.evenimetuldebotosani.ro


Lucrările la şoseaua de centură mută traficul pe bulevard


În perioada cât se derulează lucrările de modernizare la şoseaua de centură, o mare parte din traficul rutier va fi preluat de bulevardul Mihai Eminescu. Din acest motiv, reprezentanţii Poliţiei Rutiere şi Executivul Primăriei au decis să monteze indicatoare de ridicare a maşinilor pe ambele sensuri de mers a bulevardului, pentru a nu se crea ambuteiaje.


Mai multe detalii pe www.evenimentuldebotosani.ro


Tăieri ilegale de copaci, cu ştirea pădurarilor


Pădurile din judeţ au fost greu încercate anul acesta, după ce sute de metri cubi de masă lemnoasă au dispărut, totul făcându-se cu ştirea pădurarilor, cei care, în mod normal, ar fi trebuit să le păzească. Reprezentanţii Direcţiei Silvice Botoşani au depistat, anul acesta, două cazuri de furturi însemnate de masă lemnoasă, cu un prejudiciu total ce depăşeşte 200.000 de lei. Un astfel de caz a fost descoperit la Cantonul “Trei Pietre”, situat la limita cu judeţul Iaşi.


Mai multe amănunte pe www.jurnaluldebotosani.ro



Şefii Poliţiei şi ISU vor locui la mansarda Permiselor


Comisarul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Viorel Şerbănoiu, şi şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Radu Anton, vor locui de la 1 septembrie în apartamentele de la mansarda sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Botoşani.


Mai multe informaţii pe www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite