Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre scandalul din sistemul sanitar, despre disponibilizările din învăţământul botoşănean şi despre expoziţia de la Memorialul Ipoteşti.

Scandal in Sanatate de la sporurile salariale
Angajatii din sistemul sanitar botosanean nu vor sa auda de diminuarea sau neacordarea unor sporuri salariale pe care le-au castigat in ultimii ani. Nici invocarea crizei nu ii convinge pe reprezentantii acestora sa accepte aceasta situatie. Ei spun ca in Sanatate s-au facut deja prea multe concesii din partea angajatilor.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
Directorii de scoli au un nou ragaz pentru propunerile de disponibilizari
Nu toti directorii s-au decis pe cine sa propuna pentru disponibilizare in scolile pe care le conduc. Pentru ca nu este o decizie usoara, acestia vor sa se consulte cu primarii, iar unii dintre ei sunt in concedii. Directorii de scoli care nu au reusit pana ieri, cand a fost termenul limita impus de Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ) sa depuna documentele cu privire la propunerile de persoane din invatamant care ar urma sa fie disponibilizate, mai au timp sa o faca. Ada Macovei, inspectorul general scolar a declarat ca unii directori de unitati de invatamant au solicitat prelungirea termenului pana la care pot sa intocmeasca actele privind personalul ce ar putea fi disponibilizat.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
...........
Numire fulger la Spitalul Judeţean
Numirea medicului cardiolog Cornel Enache în funcţia de manager al Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani a avut loc cu uşile închise şi cu viteza fulgerului. Începând de astăzi, de la orele 9.00, Cornel Enache este directorul celei mai importante unităţi sanitare cu paturi din judeţul Botoşani.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro
.............
Detinutii au expus lucrari de grafica si tablouri la Memorialul Ipotesti
Avind in vedere derularea, in intervalul 7-9 august 2009, a proiectului Invitaţie la voiaj organizat de Memorialul Ipoteşti -Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu si Asociaţia Dacia-Mediterranee din Franţa, Penitenciarul Botosani a fost invitat sa se alature celorlalte institutii romane implicate in eveniment pentru a-si aduce aportul la consolidarea schimbului intercultural si extinderea dialogului pe teme sociale cu partenerii din Franta, se precizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei.
Sursă: www.botosaninews.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite