Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre scandalul dintre conducereile liceului Ghica Dorohoi şi IŞJ Botoşani, despre ce se întâmplă în centrul de plasament Prietenia şi despre întâlnirea culturală de la Ipoteşti.

Razboi in instanta intre sefa ISJ si directoarea de la «Grigorie Ghica»
Conducerea Colegiului „Grigore Ghica” din Dorohoi continua razboiul cu inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, nu numai verbal, ci trece si la fapte. Directorul colegiului dorohoian a solicitat in instanta anularea unor note de control din luna mai, iar luni, urmeaza sa fie depusa si sesizarea impotriva inspectorului general al ISJ, in „scandalul camerelor de luat vederi”. „Doamna avocat urmeaza sa puna luni la Parchet si sesizarea privind o serie de afirmatii denigratoare la adresa mea”, a spus Azoicai.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
............
Autorizatie pentru claxonatul la nunti
Claxonatul pe strazi, la nunta, este interzis. Cel putin asta prevede regulamentul de circulatie rutiera din municipiul Botosani, adoptat in urma cu o saptamana de consilierii locali. Practic nu este o prevedere noua. Acelasi lucru era stipulat si in vechiul regulament, insa niciodata nu s-a urmarit punerea in aplicare a acestei masuri. Cu toate acestea, prevederea a fost introdusa si in actualul regulament, consilierii locali fiind de acord ca pentru a se manifesta zgomotos la volan si a pastra traditia claxonatului, nuntasii ar trebui sa faca acest lucru doar dupa ce organizatorii petrecerii s-au vazut in mana cu o autorizatie in acest sens, de la Primarie.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
..........
La „Prietenia”, fetele încă lipsesc din centru
Fetele din Centrul de plasament „Prietenia” Botoşani nu mai au voie să părăsească unitatea după ora 21.30. Accesul în afara centrului le-a fost restricţionat la decizia noului şef de centru, Camelia Daniliuc, care este hotărâtă să facă ordine în sistem.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro
.............
Intilnire culturala franco-romana la Memorialul Ipotesti
Memorialul Ipotesti va gazdui de vineri cea de-a 14-a editie a intilnirii franco-romane. Manifestarea este organizata de Memorialul Ipotesti in colaborare Asociatia Dacia Mediteranee si se desfasoara pentru prima data in Romania.
Sursă: www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite