Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi din presa locală puteţi afla cine este noul director al Spitalului Judeţean Mavromati şi ce investiţii intenţionează să facă Direcţia de Sănătate Publică. 

Sase copii disparuti din Botosani, cautati de politie
Din multele cazuri gestionate de-a lungul timpului de angajatii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani, dosarele a sase copii disparuti par sa nu aiba rezolvare. Cei sase copii nu au mai fost gasiti de politisti, trei cazuri din acestea fiind mai vechi de un deceniu. Celelalte trei cazuri aflate in ancheta politiei sunt de anul acesta. De la inceputul anului au fost in cercetare peste 100 de cazuri de minori disparuti de acasa.
Sursă: wwww.evenimentuldebotosani.ro
..............
Cardiologul Enache este noul director al Spitalului Judetean
Doru Muntianu a fost demis, ieri, din functia de manager al Spitalului Judetean „Mavromati”, printr-un ordin al ministrului Sanatatii, Ion Bazac. In locul acestuia a fost numit medicul Cornel Enache, care lucreaza in spital si care a mai fost la conducerea unitatii spitalicesti intre anii 1997-2001.
Sursă: wwww.evenimentuldebotosani.ro
...........
Directia de Sanatate Publica intentioneaza sa acceseze fonduri europene pentru prevenirea intoxicatiilor cu nitriti
Directia de Sanatate Publica intentioneaza sa acceseze fonduri europene pe un proiect transfrontalier, pe problema prevenirii intoxicatiilor cu nitriti. Proiectul va presupune infiintarea de surse de apa care sa aiba parametrii de potabilitate ceruti de lege.
Sursă: www.botosaninews.ro
..............
Angajaţii DSP au spus adio sporurilor pentru a-şi lua salariile
Angajaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani nu îşi vor mai primi sporurile timp de trei luni de zile. Decizia a fost luată miercuri, în urma unei întâlniri între conducerea instituţiei şi liderii sindicali din cadrul DSP-ului. „Împreună cu sindicatele din instituţie, am semnat un protocol prin care se prevede renunţarea pe o perioadă de trei luni la sporurile care se cuvin angajaţilor şi alocarea salariului de bază şi a sporului de vechime pentru toţi salariaţii”, a declarat Tamara Ciofu, director al Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro


 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite