Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre situaţia financiară de la Direcţia de Sănătate Publică, despre disponibilizările din şcoli şi de ce a demisionat directoarea Centrului de Plasament Prietenia.

Nu mai sunt bani pentru salariile la Directia de Sanatate Publica
Directia de Sanatate Publica are probleme majore in privinta acordarii salariilor angajatilor. Reprezentantii DSP sustin ca aceste probleme financiare privind achitarea salariilor incep sa se prefigureze chiar de luna aceasta. Doar pentru plata salariilor si a sporului de vechime, in afara celorlalte sporuri, institutia are nevoie de 2,3 miliarde lei pe luna. „Nu pot sa ascund ca de dimineata am stat intr-o sedinta destul de lunga in care am dezbatut problema bugetului acordat salariilor.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.......
Directorii scolilor au cateva zile pentru a decide disponibilizarile
Pana la finele saptamanii in curs, pe masa conducerii Inspectoratului Scolar Judetean Botosani trebuie sa ajunga propunerile din teritoriu referitor la reducerile de personal din invatamant, conform directivei date de Ministerul Educatiei. In acest scop, astazi va avea loc o intalnire cu toti directorii de unitati de invatamant in vederea stabilirii modului in care se vor face reducerile de personal.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
............
Directoarea Centrului de plasament Prietenia a demisionat!
Maria Hutu, directoarea Centrului de Plasament Prietenia, a demisionat luni dupa-amiaza din functie, dupa ce scandalul legat de suspiciunile de prostitutie in randul copiilor institutionalizati a luat amploare, directorul DGASPC, Liviu Radasanu, anuntand masuri dure in acest sens.
Sursă: www.stiri.botosani.ro
...........
Toxinfectie alimentara de la produse lactate cumparate din Piata Centrala
Autorităţile sanitare botoşănene au intrat in alertă la sfirşitul săptăminii trecute după ce trei persoane, bunici şi nepoată, au ajuns la Contagioase cu observaţia de toxinfecţie alimentară. Familia respectivă este de loc din Botoşani şi a cumpărat brinză şi smintină de la un producător particular din Piaţa Centrală. După ce au consumat din preparatele cumpărate au inceput să acuze stări de rău. Cea mai afectată a fost fetiţa de şase ani.
Sursă: www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite