Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi din presa locală puteţi afla ce preferă să cumpere străinii din judeţul Botoşani, ce descoperire a făcut conducerea Direcţiei pentru Protecţia Copilului şi ce investiţiile în drumuri se vor face în 2009. 


Super-business pentru straini: Teren aproape gratis in Botosani
„Nu ne vindem tara! O dam gratis!”, acesta ar putea fi noul slogan al romanilor. Impinsi de saracia lucie in care se zbat neputinciosi de 20 de ani, taranii botosaneni isi vand terenurile mostenite din batrani, si pentru care s-au judecat ani la rand, pe sume derizorii. Strainii care cumpara terenuri in Botosani isi recupereaza banii intr-un interval cuprins intre unul si trei ani, existand si cazuri in care amortizarea investitiei se face si dupa mai multi ani. Interesant este faptul ca banii sunt recuperati de la statul roman, care astfel ofera posibilitatea strainilor de a achizitiona gratis terenurile tarii.

Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
........
Tinere in ingrijirea statului, banuite ca practica prostitutia
Liviu Radasanu, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, sustine ca potrivit informatiilor pe care le detine, o parte dintre tinerele aflate inca in centrele de plasament practica prostitutia. In noaptea de sambata spre duminica, o echipa a directiei, condusa de Radasanu, a verificat prezenta copiilor si a tinerilor in centrele de plasament dupa ora 22.00, ora limita la care acestia trebuie sa se intoarca.

Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
..........
Deşi an de criză, in 2009 s-a investit mai mulţi bani in drumuri şi alimentări cu apă in judeţ faţă de anul 2008
Cu 2,9 milioane de lei s-a investit in 2009, deşi este an de criză, pe drumurile de interes local. Potrivit unor statistici efectuate la nivelul Consiliului Judeţean Botoşani, prin aplicarea programului guvernamental, in ceea ce priveşte drumurile de interes local şi alimentarea cu apă a zonelor rurale, in prima jumătate a acestui an, s-au investit fonduri totale de 11,9 milioane de lei, cu 7,6 milioane de lei mai mult faţă de sumele alocate in intreg anul 2008.

Sursă: www.botosaninews.ro
.............
Apa caldă furnizată populatiei de către Termica va fi sistată de luni
Termica Botosani va sista furnizarea apei calde către populatie in perioada 3-21 august din cauza lucrărilor de reparatii curente si capitale care se vor efecuta la retelele de transport si distributie a energiei termice. Furnizarea apei calde va fi reluata incepand cu data de 21 august după revizia tehnică ce se efectuiază anual.
Sursă: www.botosaninews.ro
 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite