Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Parc auto cu maşini furate din străinătate

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au confiscat maşini şi şi-au injghebat un adevărat parc auto. În ultimii ani, numărul autoturismelor depistate a fi furate din Vestul Europei a fost în scădere faţă de statistica înregistrată acum şapte-opt ani. Cu toate acestea, Poliţia de Frontieră continuă să depisteze autoturisme cu probleme în ceea ce priveşte modul în care sunt introduse în ţară.

Mai multe amănunte pe www.evenimentuldebotosani.ro
 
Manuela Zarug vrea să trimită poliţia la Memorialul Ipoteşti


Consilierul judeţean Manuela Zarug, cea care a făcut parte, alături de alt consilier judeţean, Dumitru Codreanu, din echipa de verificare la Memorialul Ipoteşti constituită prin decizia preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că intenţionează să sesizeze organele de poliţie cu privire la neregulile constatate la Memorialul Ipoteşti. Asta în situaţia în care conducerea CJ nu va proceda la acest lucru până luni


Mai multe amănunte pe www.evenimentuldebotosani.ro


Conacul de la Călineşti cedat statului roman


Conacul Miclescu de la Călineşti va putea fi valorificat asta însemnând includerea lui într-un circuit muzeal sau transforarea sa într-un centru cultural. Şi asta având în vedere intenţiile actualului proprietar. Radu Alexandru Miclescu este ultimul descendent al familiei şi neavând moştenitori intenţionează să cedeze averea sa statului român.

Articol complet pe www.botosaninews.ro


Fostul subprefect David Şalgău se judecă cu Prefectura pentru 4000 de lei


Fostul subprefect David Şalgău, victima a unei ordonanţe guvernamentale, care îl obligă să înapoieze statului suma de 4000 de lei. Pentru că nu consideră justificată somaţia, Şalgău a decis să acţioneze în instanţă Prefectura Botoşani. Restituirea celor 4000 de lei este solicitata de Prefectura Botoşani în baza unei ordonanaţe cu privire la măsurile economico-financiare, măsuri stabilite la nivel central.


Mai multe detalii pe www.stiri.botosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite