Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

 Cele mai importante titluri ale zilei

Magistrala de gaz, blocată cu o maşină
Botoşănenii ar putea să stea în frig la iarna din cauza numeroaselor probleme intervenite în construcţia magistralei de gaz care vine de la Hârlău. Ultima sistare a lucrărilor a survenit ca urmare a intervenţiei unui botoşănean care nu este de acord ca magistrala să treacă pe terenul său, deşi foştii proprietari şi-au dat acordul.
 
Amănunte în Evenimentul de Botoşani

Se dă startul la vânzarea locuinţelor prin ANL

Criza financiară închide şcolile mici
Criza financiară loveşte şi în învăţământ. În singurul sistem care în ultimii ani nu a fost vizat de disponibilizări, trebuie concediate 366 de persoane. Sub presiunea sindicală şi cu gândul la adevăratele drame care pot fi generate de această măsură, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) caută soluţii. Ada Macovei a declarat ieri că încă mai speră ca reprezentanţii ministerului să revină asupra acestei decizii, iar conducerile inspectoratelor şcolare să fie lăsate să găsească soluţii la nivel local. După ce au luat decizia de a bloca cele 79 de posturi care trebuiau repartizate ieri suplinitorilor calificaţi, a mai rezultat că trebuie reduse 39,5 posturi de secretare, 23,5 posturi de laborant şi 6,5 posturi de administratori de patrimoniu. Diferenţa de până la 366 de posturi va proveni din rândul celor pentru muncitori necalificaţi, personal de întreţinere şi paznici. De fapt, această categorie de personal a fost afectată şi la reducerea din 2000.
Amănunte în Monitorul de Botoşani
 

Locativa poate să înceapă vânzarea locuinţelor construite prin ANL. Anunţul a fost făcut de către primarul Cătălin Flutur, care a declarat că a înştiintat societatea Locativa să înceapă procedura de vânzare a locuinţelor ANL către tinerii care au locuit mai bine de trei ani în acestea.
Detalii pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite