Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei.

Noaptea de groază care a schimbat un sat 

Disperare şi neputinţă. Sute de suflete rămase fără acoperiş deasupra capului, fără agoniseala de-o viaţă, case înghiţite de ape, animale şi păsări înecate. Un peisaj dezolant, o realitate crudă pe care localnicii din Rădăuţi Prut au fost nevoiţi să o îndure acum un an de zile. În noaptea de 26 spre 27 iulie 2008, viaţa a mai bine de jumătate din sufletele ce populează localitatea Rădăuţi Prut s-a schimbat la 180 de grade.
 Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Cabinetul Stomatologic de la Spitalul Judeţean îşi reîncepe activitatea 

Medicul care va asigura serviciile medicale stomatologice de la Unitatea de Primire a Urgenţelor este doctorul Marius Enache. Acesta a fost singurul candidat care s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului de medic stomatolog pe UPU.
 Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Primării amendate pentru gropile de gunoi

Gropile de gunoi, care nu au fost închise până pe data de 16 iulie, au început să aducă sancţiuni contravenţionale administraţiilor publice locale. Primăriile Hilişeu Horia şi Avrămeni au fost amendate cu câte 3.000 de lei fiecare de către comisarii Gărzii de Mediu, pentru că nu au luat măsuri de închidere pentru rampele de gunoi.
Mai multe detalii pe www.jurnaluldebotosani.ro

Proiect pentru îmbunătăţirea serviciilor sociale aplicat în judeţul Botoşani şi Raionul Soroca

În perioada 1 decembrie 2007-31 iulie 2009, Consiliul Judeţean Botoşani a implementat proiectul "Împreună pentru servicii sociale de calitate" finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul Romaniei în cadrul Programului de Vecinătate Romania-Moldova 2004-2006.
Citiţi mai departe pe www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite