Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Criza financiară ar putea duce la desfiinţarea FC Botoşani 

Conducerea echipei anunţă că sunt şanse de 50% ca formaţia să nu ia startul viitoarei ediţii de campionat din cauza problemelor financiare. Criza economică a dus la subţierea bugetului clubului şi sunt şanse din ce în ce mai slabe ca FC Botoşani să fie prezentă în Liga a II-a de fotbal.
Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Propunere de înfiinţare a unui organism de control pentru activitatea firmei Hi Speed Recovery 

Un organism de control al activităţii firmei ce operează în municipiul Botoşani pentru sancţionarea şoferilor care nu îşi parchează autoturismul corespunzător. Acest lucru va propune consilierul municipal Romulus Eram în sedinţa de Consiliu Local de la sfârşitul lunii iulie, atunci când va fi supus spre aprobare noul regulament de funcţionare, îmbunătăţit.
Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Mai multe farmacii din oraş nu mai eliberează medicamente gratuite şi compensate

Farmaciştii spun că au acumulate deja datorii către furnizorii de medicamente şi riscă să nu mai primească bani de la casă pe reţetele date în cazul în care suma orientativă a fost depăşită pe luna în curs. Pe de altă parte, ei se tem că nu vor avea cum să plătească la timp furnizorii de medicamente în condiţiile în care de la instituţia de asigurări de sănătate au primit banii deja cu o mică întârziere.
Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Botoşani intenţioneaza să monteze în unitatea de detenţie sisteme de încălzire cu energie solară

Marius Hliban, directorul Penitenciarului Botoşani, a declarat că a făcut propunerea la Ministerul Justiţiei şi urmează ca printr-un proiect să atragă şi fondurile necesare în vederea atingerii acestui obiectiv.
Citiţi mai departe pe www.evenimentuldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite