Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Scandal ca la uşa cortului între două doctoriţe
Doi medici de familie din localitatea Copălău au ajuns în atenţia autorităţilor sanitare, dar şi a locuitorilor din zonă, după ce aceştia au început să se reclame reciproc la diverse foruri din cauza „furtului” de pacienţi. Toată râca şi scandalul între cei doi a pornit în primăvara acestui an, mai precis de la venirea în comună a celui de-al doilea medic. De atunci, scandalul şi reclamaţiile între cei doi curg gârlă. Medicul mai vechi îl acuză pe cel venit de curând în comună că i-a luat pacienţii şi asistentul medical, că a venit într-un cabinet pus la punct fără să pună din buzunar vreun ban pentru modernizarea acestuia.
Mai multe citiţi în Evenimentul de Botoşani

Drumuri construite din economii

Cu banii rămaşi necheltuiţi din fondul de rulment, în perioada imediat următoare, Consiliul Judeţean are de gând să organizeze licitaţie pentru realizarea studiilor de fezabilitate în vederea construirii celor două drumuri care vor face legătura, pe de o parte, între Mănăstirea de la Vorona şi cea de la Balş şi, de cealaltă parte, între comuna Mihai Eminescu şi Baisa.
Amănunte în Jurnalul de Botoşani

Mai multe locuri de joacă amenajate de municipalitate până la sfârşitul anului

Primăria Botoşani va amenaja, până la sfârşitul anului, mai multe locuri de joacă. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că există un studiu de fezabilitate, care va intra şi pe faza de proiect, în vederea achiziţiei a 20 de locuri de joacă.
Mai mule citiţi pe botosaninews.ro
 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite