Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Se fură ca în codru din hrana copiilor aflaţi în grija statului

Asta susţine noul şef al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, la fix o săptămână de la instalarea sa în funcţie. Liviu Rădăşanu vorbeşte despre uşurinţa cu care unii angajaţi din sistem atentează la hrana copiilor instituţionalizaţi. Deşi încă nu deţine dovezi concrete pentru a putea face acuzaţii nominale, şeful Protecţiei Copilului este decis să caute din scoarţă în scoarţă abuzurile care se fac de ani bun în sistemul social.

Amănunte în Evenimentul de Botoşani

Cum se fură alegerile...

Stenograma Delegaţiei Permanente a PNL Botoşani din 21 iunie 2009 arată cum a fost cumpărat votul în teritoriu şi ce metode au fost aplicate. Înregistrarea discuţiilor Delegaţiei Permanente din data de 21 iunie 2009 a conducerii organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Naţional Liberal dezvăluie metodele prin care liberalii au ajuns la guvernare. Primari liberali din Botoşani au vorbit despre turismul electoral pe care l-au practicat pentru a ridica scorul partidului, iar deputatul Florin Ţurcanu, preşedinte al liberalilor botosăneni, a recunoscut faptul că spera ca PSD să iasa din toamnă de la guvernare şi să facă majoritatea împreună la Botoşani.

Mai multe citiţi în Jurnalul de Botoşani

Doi primari şi-au reclamat medicii din comună că nu vin la program

Doi medici de familie au fost reclamaţi la Direcţia de Sănătate Publică că nu vin la program chiar de primarii localităţilor unde ei îşi desfăşoară activitatea. Reprezentanţii DSP au anunţat că vor face verificări la acele cabinete, impreună cu reprezentanţi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, pentru a vedea dacă sesizările adresate de primari se confirmă sau se infirmă.

Amănunte pebotoşaninews.ro

Ministrul Educaţiei vrea recorectarea lucrărilor de la Bac Botoşani

Unele dintre lucrările tinerilor botoşăneni care au susţinut Bac-ul în urmă cu câteva zile vor fi recorectate. Aceste lucrări vor fi alese aleatoriu, pentru ca reprezentanţii Ministerului Educaţiei să se convingă că botoşănenii au meritat să fie pe locul al doilea la nivel naţional în ce priveşte promovabilitatea.
Mai multe citiţi în Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite