Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei

Criza si-a pus amprenta pe incasari: Populatia are restante de zece miliarde la plata gunoiului

Din cauza problemelor financiare, botosanenii nu-si mai achita taxele locale, cea de salubrizare fiind una dintre cele mai neglijate. Din cele 15 miliarde de lei vechi care trebuiau sa fie colectati de autoritati anul acesta pentru taxa de gunoi s-a reusit strangerea a doar cinci miliarde de lei vechi.


Scrie Evenimentul de Botosani


Vacante de criza planuite de alesii nostri

Mai indecisi ca in anii trecuti in alegerea destinatiilor de vacanta. Asa par multi dintre alesii nostri, parlamentari, sefi din Consiliul Judetean sau din Prefectura. Si mai toti aduc vorba de criza cand sunt intrebati spre ce meleaguri se vor indrepta sa se relaxeze. Din planurile de vacanta lipsesc destinatiile exotice, iar unii nu sunt siguri daca vor pleca sa se bronzeze pe litoralul romanesc sau pe traseele de munte din tara. Alegerile din noiembrie par sa le capteze unor politicieni botosaneni toata atentia. Mai sunt si din cei care vor pleca din strainatate in interes de serviciu si se vor multumi doar cu atat.


Mai multe detalii pe Evenimentul de Botosani

Razie cu sute de amenzi în judeţ


Războiul declanşat de poliţiştii botoşăneni împotriva teribiliştilor a continuat, vineri seară, cu o nouă acţiune de amploare organizată, de data aceasta, la iniţiativa Direcţiei Poliţiei Rutiere. Zeci de poliţişti din Iaşi, Botoşani, Bacău şi Neamţ au ajuns vineri în judeţ pentru a da o mână de ajutor. Acţiunea a început la ora 16, când opt echipaje radar au fost postate pe principalele artere din judeţ. După trei ore, echipajele s-au mutat în municipiul Botoşani. “Scopul acestei acţiuni a fost creşterea autorităţii Poliţiei, în principal în zonele de risc criminogen”, a declarat Manuela Ieremie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei (IPJ). În total, 945 de autoturisme au fost oprite în trafic, fiind reţinute două permise de conducere şi patru certificate de înmatriculare.


Titreaza Monitorul de Botosani

Proxeneţi condamnaţi după nouă ani

După ani de procese şi judecăţi, magistraţii Curţii de Apel Iaşi i-au condamnat definitiv, săptămâna trecută, pe cei şase membri ai clanului Cotaia din Iaşi, acuzaţi că ar fi obligat mai multe tinere din judeţele Iaşi şi Botoşani să se prostitueze. Printre victimele reţelei s-a numărat şi Florentina M., o fostă angajată a „Monitorului de Botoşani", care a fost răpită de pe stradă, vândută unor proxeneţi albanezi şi obligată să se prostitueze în Italia. Sentinţa, pronunţată joi, îi condamnă pe membrii reţelei la ani grei de închisoare, însă, la nouă ani de la cele întâmplate, este puţin probabil ca hotărârea judecătorească să îşi mai atingă scopul.

Mai multe detalii in Monitorul de Botosani

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite