Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi în presa locală puteţi citi despre decizia Consiliului Judeţean de a majora preţul apei cu 31% precum şi despre situaţia critică din spitale unde pacienţii trebuie să aştepte câte două trei luni pentru o consultaţie.  

Doar doi directori de spitale au sanse sa ramâna în functii
Ramane stabilit. Actualii directori de spitale din judetul Botosani vor fi schimbati politic. Chiar daca în ultima perioada autoritatile din sanatatea botosaneana au sustinut ca nu se urmareste schimbarea managerilor de spitale, ieri, presedintele organizatiei judetene a PD-L a afirmat ca urmeaza ca schimbarile de sefi sa se produca si la nivelul unitatilor spitalicesti din judetul Botosani.

Sursa: www.evenimentuldebotosani.ro
.............
S-a scumpit apa
De ieri, apa mai scumpa cu 31,3%. Tot de ieri, botosanenii sunt scutiti de plata apei de ploaie. Fara acordul câtorva consilieri, s-a aprobat majorarea pretului la apa cu nu mai putin de 31%, ceea ce înseamna ca pretul pentru un metru cub de apa creste de la 2,03 lei la 2,7 lei.

Sursa:www.evenimentuldebotosani.ro
................
Incendiu la anexa unei gospodarii din satul Costesti

Pompierii au fost chemati vineri sa intervina la izbucnirea unui incendiu într-o anexa a unei gospodarii din satul Costesti, comuna Rachiti. Spre locul indicat s-au deplasat în cel mai scurt timp posibil doua autospeciale din cadrul Detasamentului de Pompieri Botosani. Valoarea pagubelor au fost estimata la 2500 de lei. Incendiul a fost generat cel mai probabil de jarul nestins depozitat de proprietar, în apropierea materialelor combustibile.
Sursa: www.botosaninews.ro
.....................

Te programezi acum, esti consultat la toamna!
Botosanenii ar trebui sa evite Policlinica Spitalului Judetean pâna la toamna. Si asta, pentru ca lista programarilor este ocupata pâna în luna august. Un cardiac fie are rabdare sa-i vina rândul la consultatie, fie ajunge la Urgente în stare grava.
Sursa: www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite