Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi astăzi din presa localădespre controalele efectuate de reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, despre situaţia critică în care se află secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean şi despre ce intenţionează să facă Termica în acest an.  

Patru milioane de lei atrase la buget în urma inspecţiilor fiscale
Finanţiştii au trimis procurorilor şi trei sesizări penale în care au fost descoperite afaceri care au prejudiciat bugetul de stat cu un total de 3,6 milioane lei. În acest an, până în iunie, în urma inspecţiilor fiscale au fost atrase sume totale în valoare de 19,66 milioane lei. Finanţiştii au înaintat şi cinci sesizări penale pentru prejudicii de peste 6,63 milioane lei.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
……………………..
Termica va încheia convenţii individuale cu clienţii
Societatea de termoficare va încheia în acest an convenţii de facturare individuală cu fiecare abonat. Consilierii locali au aprobat, ieri, noul Contract de furnizare a energiei termice pentru încalzire şi apă caldă de consum livrate utilizatorilor de către Termica, precum şi convenţiile de facturare individuală a consumului de energie termica. Înainte de a solicita încheierea acestor convenţii individuale, anexa la contractul de furnizare a energiei termice, societatea Termica are obligaţia ca împreuna cu asociaţiile de proprietari să inventarieze instalaţiile interioare din condominii.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
………………………..
Oncologia din ambulatoriu se îngroapă în datorii
Cabinetul de oncologie din ambulatoriul Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani este deja pe credit cu medicamentele. Fondurile alocate de Casa Judeţeana de Asigurări de Sănătate cabinetului oncologic au fost depăşite încă din luna mai. Medicamentele necesare bolnavilor de cancer sunt deosebit de scumpe, doar tratamentul cu citostatice pentru pacienţi ridicându-se la trei milioane de lei pe lună. Tratamentul unui singur pacient pe zi variaza între 6.000 şi 16.000 de lei.
Sursă: www.jurnaluldebotosani.ro
…………………………
Zeci de posturi de medici de specialitate din spitalele botoşănene rămân neocupate
Zeci de posturi de medici de specialitate vor rămâne, în continuare, neocupate şi asta pentru că posturile scoase de Ministerul Sănătăţii la concursul din 29 iunie, rămân neocupate. Pe cele 58 de posturi scoase la concurs pentru medicii specialişti şi rezidenţii din ultimul an s-au înscris doar patru persoane. Pe două dintre posturi, respectiv pe un post de medic la Spitalul de Psihiatrie şi un altul la Spitalul de Pneumoftiziologie s-au înscris câte un medic rezident.
Sursă: www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite