Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei


Scandal la numirea directorului Şcolii 17


Numirea unui nou director la Şcoala 17, în locul celui care a asigurat interimatul timp de şapte luni, a stârnit un adevărat scandal în unitatea şcolară. Cadrele didactice s-au trezit cu un director numit de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, un profesor de la Şcoala 14 şi  „Pur şi simplu s-a dat cu noi de pământ. în această unitate sunt suficiente cadre didactice care ar putea să ocupe funcţia de director. De se să vină altcineva, din altă şcoală să ne conducă?”, au fost cuvintele unui cadru didactic. Profesorii şi învăţătorii unităţii şcolare, convinşi că este vorba de o numire politică, au depus note de protest atât la IŞJ, cât şi la Primărie.

 Mai multe informaţii pe www.evenimentuldebotosani.ro

Primari şi foşti primari anchetaţi pentru afaceri ilegale


12 foşti şi actuali primari din judeţul Botoşani au intrat în colimatorul autorităţilor, fiind bănuiţi că au săvârşit mai multe infracţiuni, unele dosare fiind în atenţia procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. O parte dintre dosare sunt instrumentate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, anchetele vizând fapte deosebit de grave, uneori cu prejudiciu material consistent. Cele mai multe dintre dosarele în care actuali sau foşti primari sunt anchetaţi de poliţişti şi procurori fac referire la afacerile cu terenuri.

 Mai multe detalii pe www.evenimentuldebotosani.ro


Prefectul câştigă 20.000 de lei daune morale


După ce va plăti onorariul avocatului şi îşi va recupera cheltuielile de judecată, Roman vrea sa folosească restul banilor în acţiuni caritabile ce implică copii necăjiţi din Botoşani. Actualul prefect al judeţului, Cristian Roman, a câştigat procesul civil intentat, în urmă cu aproape doi ani, fostului preşedinte al PSD Botoşani, Constantin Conţac, pentru calomnie. Pronunţarea verdictului a avut loc miercuri, procesul propriu-zis fiind încheiat încă de săptămâna trecută.


Mai multe amănunte pe www.jurnaluldebotosani.ro


Spitale tăiate la bani din cauza chiulangiilor


Spitalele au fost tăiate la bani de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani, din cauza medicilor chiulangii din Ambulatorii. S-a întâmplat în urma unui control surpriză efectuat săptămâna trecută de angajaţi ai CJAS la cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, dar şi în Ambulatoriile spitalelor.


Mai multe amănunte pe www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite