Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei

Cercetare disciplinară pentru divulgarea secretelor de serviciu la ARR 


Într-o adresa semnată de Vasile Rapea, directorul general al Autoritătii Rutiere Române (ARR) se arată că în cazul inspectorului de trafic botoşanean Liviu Alexa s-a declanşat procedura de cercetare disciplinară, inspectorul fiind bănuit că ar fi divulgat secrete profesionale legate de controalele ce urmau să se desfăşoare. De asemenea, ARR a sancţionat o firmă de transport călători din Botoşani, SC Lorion SRL, pentru organizarea de curse ilegale pe traseul Botoşani-Cucorăni-Bucecea.
Mai multe detalii citiţi în Evenimentul de Botoşani

Maxi-taxi urmărite prin GPS 

Maxi-taximetrele din Botoşani vor avea montate sisteme GPS, astfel încât fiecare maşina de pe traseu să poată fi monitorizată de la sediul de comandă al companiei care practică serviciul de maxi-taxi pe raza municipiului Botoşani.
Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Producţia agricolă estimată de specialişti va fi mai mică anul acesta, chiar dacă a plouat

Fermierii din judeţul Botoşani vor resimţi la toama lipsa precipitaţiilor din lunile aprilie şi mai. Pentru că nu a plouat la timp, mai multe culturi sunt puternic afectate. Producţia de rapiţă este estimată a fi cu până la 40 % mai mică decât anul trecut, iar cea de grâu şi porumb cu până la 30%. Ploile din ultimele două săptămâni salveaza agricultura, însă nu în proporţie de 100%. Specialiştii consideră că lipsa precipitaţiilor în perioada optimă a produs efecte care nu mai pot fi înlăturate.
Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Peste 1.300 de firme inactive

Agentia Naţionala de Administrare Fiscala (ANAF) a făcut publică lista contribuabililor declaraţi inactivi, aceasta putand fi vizualizată pe site-ul www.anaf.ro. La nivelul judeţului Botoşani, au fost declarate inactive 1.346 de societăţi comerciale, care au ajuns în această situaţie ca urmare a faptului că fie nu şi-au îndeplinit obligaţiile declarative către stat, pe parcursul unui semestru calendaristic, fie s-au sustras de la inspecţia fiscală sau nu au fost găsiţi la sediul social sau la domiciliul fiscal datorat.
Scrie www.jurnaluldebotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite