Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei.

Nou născut decedat din cauza unei malformaţii nedepistate la naştere 

 
Drama într-o familie de tineri din localitatea Gorbăneşti. Un bebeluş a murit la numai o zi după ce a fost externat din Maternitatea Botoşani. În urma efectuării necropsiei, medicii au stabilit că decesul copilului de numai câteva zile a survenit din cauza unei malformaţii la inimă, malformaţie care nu a fost depistată după naştere.
Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Dezvoltare sacrificată pentru plata salariilor la Protecţia Copilului

Indiferenţa de la nivel central, determină autorităţile judeţului Botoşani să recurgă la măsuri extreme pentru a asigura salariile celor din sistemul de asistenţă socială şi protecţia copilului. Autorităţile judeţene mai sperau că cei de la nivel central vor da un răspuns pozitiv la solicitarea privind acordarea aprobării transferului unei sume din trimestrul III şi IV în trimestrul II, pentru a rezolva problema salariilor de la Protecţia Copilului. De menţionat este că în acest sens s-au mai trimis două adrese la Bucureşti, răspunsul fiind negativ. Soluţia de compromis găsită de reprezentanţii Consiliului Judeţean Botoşani se referă la sacrificarea unei zone de dezvoltare pentru plata salariilor angajaţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.
Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Puţine locuri de muncă

Deşi o mare parte dintre şomerii botoşăneni ar accepta să lucreze pe salarii mici, oferta locurilor de muncă a angajatorilor nu le dă acestora nicio posibilitate de a se reîncadra în câmpul muncii. Persoanele cu studii superioare nu au nicio şansă să îşi găsească săptămâna aceasta un loc de muncă.
Citiţi articolul complet în Jurnalul de Botoşani

O elevă din Săveni, câştigătoarea etapei naţionale a concursului "Copiii Romaniei creează"!

Poliţiştii botoşăneni apreciază tinerele talente! Cea de a XVII-a ediţie a concursului "Copiii României creează", organizat de Casa de Cultură a Ministerului Administraţiei şi Internelor, şi-a desemnat căştigătorii, festivitatea de decernare a premiilor având loc în sala de lectură a Bibliotecii Judeţene Botoşani.
Citiţi articolul complet pe www.stiri.botosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite