Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei.

Se caută motive de demitere a directorilor de spitale 


Managerii de spitale vor trebui să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ superior în domeniul medical, economic, juridic sau administrativ. Ministerul Sănătăţii pregăteşte un proiect de lege care vizează modificarea condiţiilor pe care un manager de spital trebuie să le îndeplinească pentru a ocupa funcţia în cauză.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani.

150 de apartamente din Dorohoi, contorizate gratuit 

În urma unui articol publicat in Evenimentul de Botosani prin care se atrăgea atenţia că apartamentele necontorizate au facturi lunare de peste 500 de lei la apă, municipalitatea dorohoiană şi Apa Grup au contorizat gratuit 150 de apartamente locuite de familii sărace.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Se renunţă la Centrul Şcolar Dorohoi

În viitorul apropiat, Consiliul Judeţean va renunţa la una din cele două unităţi speciale de învăţământ din Dorohoi. Deşi atât Centrul Şcolar Dorohoi, cât şi Şcoala de Arte şi Meserii  se ocupă de şcolarizarea copiilor cu deficienţe, autorităţile judeţene au decis că este mai bine, din punct de vedere financiar, dar şi datorită faptului că, în ultima vreme, cifra de şcolarizare a scăzut, să comaseze cele două unităţi, astfel încât imobilul disponibilizat să poată fi realocat sectorului de asistenţă socială.

Cititi articolul complet în Jurnalul de Botoşani

Situaţie critică la Protecţia Copilului

Bugetul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului este pe terminate, iar Consiliul Judeţean nu poate asigura salariile pe luna iunie a angajaţilor din acest sistem. Singura soluţie ar fi transferul unor fonduri din trimestrul III în trimestrul II, dar, până în prezent, toate demersurile pentru materializarea acestui fapt au fost sortite eşecului.

Mai multe detalii în Jurnalul de Botoşani

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite