Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei

Incendiu în plina noapte, în apropierea Casei Memoriale Nicolae Iorga din Botoşani

Un incendiu petrecut după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică a alertat cartierul din zona Colegiului A.T.Laurian, din municipiul Botoşani. Evenimentul s-a petrecut la o anexa a unei case situată pe strada Nicolae Iorga, în apropierea intersecţiei cu Bulevardul Mihai Eminescu.

Mai multe amănunte pe www.stiri.botosani.ro

Congresul Naţional de Poezie, Botoşani, 2009 - Să mergem înainte. Fără emfază, dar să mergem înainte!


Prima parte a lucrărilor Congresului Naţional de Poezie a dezbătut tema Poezia şi Istoria Literaturii Române. În sala de marmură a Teatrului Mihai Eminescu Botoşani, timp de câteva ore, scriitorii sosiţi din toate zonele ţării, dar şi din Basarabia şi Bucovina, au adus în discuţie importanţa istoriilor literare, impactul pe care aceste lucrări îl au în literatură, dar şi subiectivismul criticului şi valorea poeziei.


 Mai multe amănunte pe www.stiri.botosani.ro/

Ploile din ultimele zile au salvat în mare proporţie suprafaţele de teren cultivate


Precipitaţiile care au căzut in ultimele zile au salvat de la distrugere mai bine de 50% din culturile de toamnă şi de primăvară. Reprezentanţii Direcţiei Agricole au întocmit la finele săptămanii trecute o situaţie care arăta că 50-60% din suprafaţa agricolă a judeţului Botoşani riscă să fie calamitată dacă nu va ploua. Mai grav era că un procent foarte mic din culturi erau asigurate în caz de calamitate

 Mai multe amănunte pe www.botosaninews.ro


150 de apartamente contorizate gratuit de Apa Grup, în urma efectuării unor anchete sociale şi depistării cazurilor sociale din Dorohoi


SC Apa Grup împreună cu Primăria municipiului Dorohoi au montat luna trecută 150 de contori la familiile care reprezintă cazuri sociale. În urma unor anchete făcute la faţa locului, toate cazurile sociale care au fost aduse în atenţia sucursalei Apa Grup Dorohoi au fost contorizate.

 Mai multe amănunte pe www.botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite