Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei

200 de miliarde îngropate într-un drum 
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) îşi include în bugetul pe 2010 încă 9 milioane de lei pentru repararea drumului de la Dealu Mare. Asta după ce s-au cheltuit deja 11 milioane lei, iar şoseaua s-a prăbuşit. Culmea, nici după alocarea noilor fonduri conducerea CNADNR nu e sigură că drumul o să ţină.
Citeşte mai departe în Evenimentul de Botoşani

Protecţia Copilului încolţită să-şi reducă personalul 
Este nevoie de curăţenie în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Botoşani. Afirmaţia aparţine consilierului judeţean Dumitru Codreanu, care a atras pentru a doua oară atenţia asupra fondului mare de salarii direcţionat pentru plata unui număr prea mare de angajaţi.
Titrează Evenimentul de Botoşani

Activitatea în învăţământul preşcolar botoşănean nu va fi suspendată deocamdată
Activitatea în învăţământul preşcolar botoşănean nu va fi suspendată deocamdată. Deşi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a cerut Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă suspendarea activităţii în grădiniţe, acest lucru nu se va întâmpla deocamdată.
Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Week-end bogat la teatru
Teatrul Mihai Eminescu îi invită pe botoşănenii iubitori de cultură pentru a se delecta cu cele două piese programate pentru week-end, respectiv “Ivan Turbincă” şi “Cafeaua domnului ministru”.
Mai multe detalii pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite