Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Tunul de la BRD se apropie de instanta

Politistii au finalizat ancheta in cazul delapidarii de la BRD Botosani cu propunerea de trimitere in judecata a Marianei Dulgheriu, fost consilier de credite al bancii, si a omului de afaceri Robert Bordas, fiul fostei directoare economice a Consiliului Judetean.
 
In cazul delapidarii de la BRD, prejudiciul cauzat bancii se ridica la peste 750.000 lei. Ancheta in dosarul fraudei la BRD s-a finalizat cu propunerea de trimitere in judecata a Marianei Dulgheriu, fosta angajata a bancii si a lui Robert Bordas, om de afaceri. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au primit, ieri, dosarul de la Politie. Dulgheriu este acuzata de delapidare, complicitate la inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in timp ce Bordas este acuzat de inselaciune, instigare la delapidare si fals intelectual sub semnatura privata. „Dosarul a venit cu propunerea de trimitere in judecata. Cazul a fost inaintat unui procuror care are termen de solutionare data de 18 decembrie, avand in vedere faptul ca ancheta a durat ceva mai mult in acest dosar”, a declarat Cristian Popovici, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
 
Detalii în Evenimentul de Botoşani

344 de persoane angajate temporar de la inceputul anului prin conventii cu AJOFM
In perioada 1 ianuarie- 30 octombrie s-au incheiat 32 de conventii de angajare temporara a unui numar de 344 persoane. Suma totala angajata pentru aceste conventii este de 742.707 lei. Marea majoritate a conventiilor sunt in derulare pana la data de 30 noiembrie 2009. Cuantumul lunar al subventiei acordate pentru fiecare persoana incadrata cu contract individual de munca din rindul somerilor este: in perioada 1 aprilie- 31 octombrie, 70% din valoarea indicatorului social de referinta; in perioada 1 noiembrie- 31 martie , valoarea indicatorului social de referinta la care se adauga contributiile de asigurari sociale datorate de angajatori, aferente acestuia.

Mai multe pe botosaninews.ro

Judetul risca sa ramina fara apa curenta
Botosanenii risca sa ramina fara apa curenta intrucat E.On Moldova intentioneaza sa intrerupa in zilele urmatoare curentul electric la SC Apa Grup SA. Societatea a fost somata de catre oficialii furnizorului de energie electrica sa isi achite facturile restante in valoare totala de 2 milioane de lei noi.

Mai multe pe martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite