Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

 Cele mai importante titluri ale zilei

Furt din banii locatarilor la inca o asociatie de proprietari

Administratorul contabil al Asociatiei de Proprietari nr 46 este al doilea, in ultimele doua luni, care a ajuns in atentia Consiliului Local, in vederea suspendarii atestatului. Potrivit unui raport de specialitate prezentat de Executivul Primariei in sedinta de Consiliu Local de ieri, in urma verificarii gestiunii la casa, la Asociatia 46 din Botosani s-a constat o lipsa de 2.350 lei, iar pentru perioada 1 ianuarie 2007-30 iunie 2009 s-au gasit 448 de chitante de incasari cu modificari de sume, prejudiciul fiind de 114.158 lei.

 Tot la aceasta asociatie s-a constatat ca cei mai multi bani din incasarile venite de la populatie erau directionati catre salarii, respectiv 25,1%, catre Termica 19%, gaz 18,5%, reparatii 17,7% si alte cheltuieli 11,1%. Toate acestea in conditiile in care datoria catre Termica de 545.864 reprezenta 98,7% din totalul acestora, iar catre E.ON Gaz datoria era de 7.238 lei.

Detalii în Eevenimentul de Botoşani

Prescolarii si elevii din clasele mici intra in vacanta!

In perioada 2-8 noiembrie 2009, elevii din invatamantul primar si grupele din invatamantul prescolar vor fi in vacanta, in timp ce colegii lor mai mari isi vor continua cursurile.

Cu totii se vor bucura apoi, in decembrie, de vacanta de iarna, care va incepe de sambata, 19 decembrie 2009, si se va incheia dupa sarbatori, pe 3 ianuarie 2010.

Cursurile vor reincepe luni, 4 ianuarie 2010 - vineri, 29 ianuarie 2010.
Mai multe pe stiri.botosani.ro

Centralele de gaz pe care le achizitioneaza Primaria nu sunt gratis, ci vor fi platite de beneficiari in rate

Centralele de gaz pe care le achizitioneaza Primaria pentru proprietarii de apartamente din afara zonelor unitare nu sunt gratis, ci vor fi platite de beneficiari in rate. Potrivit unei hotărari aprobate de Consiliul Local, printre beneficiari se numără posesorii de locuinţe aflate in administrarea Locativa, proprietarii de apartamente beneficiari ai legii venitului minim garantat, copiii orfani de ambii părinţi, proprietari de apartament, aflaţi intr-o măsură de protecţie, pensionarii singuri, fără susţinători legali, respectiv copii, cu domiciliul in municipiul Botoşani, titulari ai actului de proprietate şi care realizează venituri lunare mai mici de 615 lei, precum şi alţi proprietari de apartament situat in afara zonelor unitare.

Amănunte pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite