Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei

Caldura scumpa pentru botosaneni
Suntem pe locul 5 intre judetele tarii la pretul platit pentru caldura in sistem centralizat. Doar in Giurgiu, Arad, Targoviste si Targu Mures se plateste mai mult pentru caldura. Nici iesenii si sucevenii nu sunt departe de noi. Putem fi invidiosi pe ploiesteni, bucuresteni si constanteni, acestia platind intre 100 si 119 lei pentru o gigacalorie.
 
Botosanenii platesc una dintre cele mai scumpe facturi la energie termica la nivel de tara. Astfel, cu un pret livrat populatiei de 187 de lei pe gigacalorie, municipiul Botosani se afla pe locul cinci in topul celor mai mari preturi la caldura. O caldura mai scumpa platesc locuitorii municipiului Giurgiu, respectiv 215 lei pentru o gigacalorie, la Arad pretul este de 202 lei pentru o unitate, la Targoviste 200 lei, iar la Targu Mures se plateste 193 lei pentru o gigacalorie. Dupa Botosani se situeaza Craiova, acolo unde pentru o gigacalorie se plateste 187 lei, pe craioveni caldura ii costa 186 lei pentru o unitate, in Brasov costa 184 lei.

Detalii în Eevenimentul de Botoşani

3 milioane euro pentru gunoiul de pe Prut si Siret
Consiliul Judetean a adoptat astazi o hotarire privind asocierea intr-un proiect transfrontalier de 3 milioane euro. Intitulat “Un management integrat al deseurilor menajere in bazinul riurilor transfrontaliere”, acesta are ca parteneri primariile oraselor Edinet si Sokireani din Moldova, respectiv Ucraina, precum si cea din Săveni care are ca obiectiv adoptarea unor solutii pentru colectarea, valorificarea si reciclarea deseurilor.

Mai multe aflaţi pe martorincomod.ro

Fostul şef de centru de la Leorda, chemat in judecată pentru recuperarea prejudiciului de 50.000 lei
Costache Nechita, fostul şef al centrului de bătrani de la Leorda a fost chemat in judecată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru recuperarea prejudiciului de 50.000 de lei, constatat in urma controlului efectuat in urmă cu circa două luni de zile.
Amănunte pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite