Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Revista presei locale
Botoşani: Revista presei locale

Astăzi în presa locală puteţi citi despre situaţia de la Termica şi câţi botoşăneni vor rămâne fără căldură, despre centrul destinat minorilor care au comis infracţiuni şi despre spectacolul ca va avea loc sâmbătă la Teatrul Mihai Eminescu.

Primarii ramase fara bani pentru salariile profesorilor
Din aceasta luna, primariile din judet incep sa resimta din ce in ce mai tare criza financiara. Daca pana acum au reusit sa mai acopere din cheltuieli, atat pe partea de personal, cat si pe partea de utilitati, cu bani din venituri proprii, la ora actuala au ajuns la fundul sacului.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
Peste 200 de apartamente, debransate fortat de la incalzirea centralizata
Peste 200 de apartamente din municipiul Botosani au fost debransate obligatoriu de la sistemul public de termoficare. Decizia apartine furnizorului de energie termica - societatea Termica - si a fost luata in baza unei hotarari a Consiliului Local, care stabileste zonele unitare de incalzire in municipiu.
Sursă: www.evenimentuldebotosani.ro
.........
"O poveste foarte simpla" sambata, la Teatrul Mihai Eminescu Botosani!
Actorii teatrului Mihai Eminescu Botosani va invită sambata, 24 octombrie 2009, ora 18.00, la spectacolul "O poveste foarte simplă". Spectacolul poarta semnatura regizorului georgian Andro Enukidze, scenografia apartinandu-i lui Aivengo Celidze, un renumit scenograf georgian.
Sursă: www.stiri.botosani.ro
.........
12 minori vor fi cazati in Complexul de servicii destinat copilului care a savarsit o fapta penala
Complexul de servicii destinat copilului care a savarsit o fapta penala si nu raspund penal a fost inaugurat, luni, in satul Manastirea Doamnei, comuna Curtesti. 12 minori care au mai putin de 14 ani vor fi urmeaza sa fie cazati in noul complexi, unde vor beneficia de consiliere din partea specialistilor.
Sursă: www.botosaninews.ro
 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite